overzicht

Slijterij-wijnhandel De Kring sinds 1998 Wijnassortiment Wij voeren wijnen in vele prijsklassen:  Onze huiswijn komt van Laurent Miquel Saint Chinian Lanquedoc waar wij al ruim 10 jaar zaken mee doen. Een uitstekende karaktervolle wijn die werkelijk nooit verveelt en breed inzetbaar is! Spaarkaart: Per €5,00 wijnbesteding ontvangt u een plakzegeltje. 15 zegels hebben een waarde van €5,00. Deze aktie vervalt bij andere prijsakties.
Whiskyassortiment Ook voor whisky werken we met een spaarkaart. Spaarkaartdeelnemers hebben diverse voordelen. O.a. voorrang bij proeverijen en lagere inschrijfkosten.
Via onze facebookpagina doen we diverse akties. ( Zie homepagina ).
Alle gangbare whisky`s zijn bij ons aanwezig danwel onderweg. Er zijn echter zoveel nieuwe bottelingen dat wij een keuze maken wat wel op te nemen en wat niet. Natuurlijk zijn ontbrekende whisky`s doorgaans wel te bestellen. Tevens voeren wij blended whisky’s van bekende single malt distilleerderijen.
Bierassortiment Wij hebben een vast assortiment waaronder bv. Rochefort, Chimay, St. Bernardus, St. Feuillien,  etc. Daarnaast een wisselend assortiment om voldoende keuze te hebben, geschenkdozen en folie zakken met bodem om zelf een pakket samen te stellen. Als kratpils verkopen wij uitsluitend Steenberge. Dit premiun pils wordt gebrouwen bij Palm en heeft een inhoud van 24 x 25cl. Daarnaast verkopen wij Swinskels` Volmaakt van Bavaria uit de koelkast.
Overig assortiment Wij voeren jenevers van Zuidam en Rutte & Zn, likeuren van De Kuyper, Zuidam etc. Cognac van Chateau Montifaud en grappa`s van Villa Isa.